Contact us

Join Community

Check Our Facebook Page

See our Portofolio

Check Our Instagram Page

Επικοινωνήστε μαζί μας!

FAQs

Ο ιστότοπός μας χρησιμεύει ως πλατφόρμα για να προβάλλουμε τα μοναδικά μας έργα διακόσμησης τοίχων και να προσελκύουμε και να εμπνεύσουμε επισκέπτες που εκτιμούν τη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα.

Προσφέρουμε διακοσμητικά τοίχου κατασκευασμένα από ξύλο με κρυφά φώτα LED, καθώς και επιτραπέζια βάση με ξύλο με προσαρμοσμένα σύμβολα ενσωματωμένα σε αυτά.

Τα διακοσμητικά τοίχου μας διαθέτουν φώτα RGB LED διακριτικά τοποθετημένα μέσα στο σχέδιο, παρέχοντας διακριτικό φωτισμό. Αυτά τα φώτα είναι ενσύρματα για βέλτιστη απόδοση.

Απολύτως! Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί τους για να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των λογότυπων ή των προσωπικών τους συμβόλων.

Χρησιμοποιούμε κυρίως υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως ξύλο MDF και οικολογικα χρώματα για τη δημιουργία των διακοσμητικών τοίχων μας, διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα όσο και τη βιωσιμότητα.
Ωστοσο σε κάποια σχέδια απαιτείται να χρησιμοποιηθεί ακρυλικό φύλο (plexiglass)

Τα διακοσμητικά τοίχου μας είναι έτοιμα να κρεμαστούν, αλλά για ορισμένα προϊόντα, προσφέρουμε προαιρετικές υπηρεσίες εγκατάστασης που εκτελούνται από την έμπειρη ομάδα μας κατόπιν αιτήματος.

Στεκόμαστε πίσω από την ποιότητα των προϊόντων μας. Εάν ένα προϊόν είναι αρχικά κατασκευασμένο με λάθος τρόπο ή εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία με τις λυχνίες LED, προσφέρουμε αντικαταστάσεις. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας για βοήθεια.

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, αχρησιμοποίητο και άθικτο.
Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων στην αρχική μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.
Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός εάν η επιστροφή οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος ή σε σφάλμα εκ μέρους μας.

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με διαφορετικό προϊόν ή παραλλαγή, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, αχρησιμοποίητο και άθικτο.
Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα επεξεργαστούμε την ανταλλαγή και θα αποστείλουμε το προϊόν αντικατάστασης αμέσως.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω άμεσου μηνύματος στη σελίδα μας στο Instagram ή στο Facebook. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ιστότοπού μας στέλνοντάς μας ένα email και η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει άμεσα.